Andreea Archip

Pianist, corepetitor, profesor de pian

Andreea ArchipSunt maestru corepetitor si artist instrumentist in cadrul Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian" din Bucuresti. Lucrez alaturi de colegi din domenii artistice diferite: cantareti de opera si opereta, actori, balerini, iar asta ma ajuta sa imi dezvolt creativitatea si intelegerea muzicala.

Lucrand in trecut ca pianist pe vase de croaziera, am abordat genuri muzicale diferite, fiind indragostita de tango-ul argentinian.
Alte instrumente preferate: violoncelul, oboiul si bandoneonul.

De la inceputul studiului acestui instrument pe care il ador, pianul, mi-am dat seama de relatia deosebita dintre student si profesor. De aceea urmaresc o buna comunicare cu studentul si crearea unei legaturi de incredere ca baza pentru orele in care invatam tehnica si alte aspecte legate de aprofundarea acestui instrument.

Am calatorit mult, iar ultima experienta in strainatate a fost ca educator la o gradinita internationaa loc unde am devenit pasionata de lucrul cu copiii si unde mi-am dat seama ca prin muzica se pot face miracole.

Abordarea mea ca profesor de pian este diferita in functie de personalitatea si nevoile elevului . Gasesc jocul o metoda foarte buna de relaxare dar si de invatare in orice domeniu, cu atat mai mult in domeniul muzicii.
Cred ca orice copil este talentat muzical si este de datoria noastra, a profesorilor si a parintilor de a-l sprijini in cautarea laturii sale forte.

Imi place sa merg la concerte live, imi place sa fac sport si sa coc paine artizanala.

Contact us

 
Atelierul de Voce si Muzica
Locatie: Strada Sfantul Niceta numarul 6

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Locatii

IMG 15671
Locatie I Bucuresti:
Strada Sfantul Niceta numarul 6
077 39 88 916 - Maria (10.00 - 20.00)
0749 914 408 - Isa (11.00 - 20.00)
0749 328 596 - Lucia (09.00 - 22.00)


logo atelierul de voce si muzica

 

Lectie gratis*?

singingPentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 (Isa) logo atelierul de voce si muzicasau

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.