Andreea Avarvari

Andreea 5Andreea a cochetat cu muzica inca de cand era mica. La varsta de 15 ani devine membru vocal al grupului de muzica “ Stelutele Europei “, cu care participa la numeroase festivaluri si concursuri de muzica , unde obtine si premii. Cativa ani mai tarziu, participa la o preselectie pentru 2 roluri principale, unde trebuie sa dubleze 2 personaje din “ Viva High School Musical Mexico” si “Viva High School Argentina “ si reuseste sa obtina ambele roluri.

Andreea 4La varsta de 19 ani , incepe colaborarea cu o trupa de coveruri din Bucuresti , Toniq Band , dupa care, un an mai tarziu are loc prima ei colaborare cu un artist roman – Loredana Groza, ca si backing vocal. In urmatorii 3 ani are diverse colaborari cu artisti ca: Delia, Andra, Antonia , Alex Velea , Sore si se opreste la Smiley. In prezent ea face parte din bandul lui Smiley .

In 2014, participa la Vocea Romaniei, locul in care descopera si CVT, prin Lucia. Andreea a fost mereu pasionata de a-si cerceta vocea si totdeauna si-a dorit sa aiba performante live cat mai bune.

“ Cand am cunoscut-o pe Lucia, am fost cea mai fericita, deoarece in afara de faptul ca este un om minunat cu o personalitate frumoasa si eleganta, mi-a raspuns la intrebarile si cautarile mele despre tehnica vocala, prin CVT. M-a facut sa nu am limite si temeri vocale . Ma bucur ca am ocazia sa impart si cu elevii mei aceasta tehnica si feed-backul pozitiv , de care ai parte cand incepi sa te cunosti vocal.”

Lucia despre Andreea: ''Andreea, wauw! 2014 la Vocea Romaniei, imi amintesc cand a intrat in sala de repetitie.M-a cucerit imediat. Voce de invidiat, extrem de muzicala, personalitate puternica iar elevii nostri de la Atelier o adora''

Andreea 9Andreea 1Andreea 2Andreea 6

Contact us

 
Atelierul de Voce si Muzica
Locatie: Strada Sfantul Niceta numarul 6

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Andreea

Andreea Avarvari: Chandelier

Andreea

Andreea Avarvari: Domino Jessie J cover

Locatii

IMG 15671
Locatie I Bucuresti:
Strada Sfantul Niceta numarul 6
077 39 88 916 - Maria (10.00 - 20.00)
0749 914 408 - Isa (11.00 - 20.00)
0749 328 596 - Lucia (09.00 - 22.00)


logo atelierul de voce si muzica

 

Lectie gratis*?

singingPentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 (Isa) logo atelierul de voce si muzicasau

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.