Laura Gherescu

Laura2500x476Primii pasi in muzica i-am facut la varsta de 3 ani, cand mama m-a indrumat catre Palatul Copiilor si mai tarziu catre scoala de muzica unde am studiat vioara si pian. De atunci, eu si muzica santem nedespartite si intotdeauna mi-am dorit sa-i descoper toate scretele. Am colaborat cu numerosi artisti cunoscuti la noi si am facut parte din numeroase proiecte.

Cu 8 ani in urma am infiintat trupa de coveruri  ''Trupa Friends'' alaturi de care cant si in prezent. In acelasi timp ma ocup de un proiect personal, incercand sa ajung la inimile cat mai multor oameni.

Cantareata fiind imi dau seama ca nimic nu este mai valoros decat sa-ti folosesti vocea raspunzator, sa-ti cunosti aparatul vocal si sa combini expresia/interpretatia cu tehnica vocala, care din punctul meu de vedere sant inseparabile.

In momentul in care am aflat despre CVT am fost mai mult decat fericita. Prin CVT mi-am putut raspunde la foarte multe intrebari pe care le aveam despre folosirea vocii, ba mai mult decat atat mi-am dat seama ca nu exista situatie pe care sa nu o pot solutiona. Acum pot produce orice sunet pe care mi-l doresc.

Laura1500x377Cred ca cea mai mare satisfactie pe care o poate avea un profesor de canto este sa poata da solutii concrete si sa vada rezultat direct. Sant foarte fericita ca prin CVT am sansa de a impartasi aceasta bucurie cu toti cei care au aceeasi dorinta de a canta, ca si mine. Sant foarte fericita sa le pot fi profesor si sa-i indrum pe calea cantatului ''sanatos''.

Lucia despre Laura: "Laura ma fascineaza prin prezenta, calmul si vocea ei. Deschisa catre nou si foarte pozitiva''.

Laura500x294

 

 

 

 

 

Laura Gherescu

Seven seconds

Laura Gherescu

feat. CRBL - Pana cand?

Laura Gherescu

Adele - One and only!