Oana Brutaru

Oana a inceput sa cante de la varsta de 10 ani, impulsionata si incurajata de tatal ei in timp ce acesta armoniza melodii pentru formatia "Lotus", formatie in care activa la vremea respectiva.

Oana Brutaru

De-a lungul timpului, a participat la diverse emisiuni, concursuri, din tara, care au contribuit la dezvoltarea ei profesionala.
A participat si am ajuns in semifinala concursului Megastar. A colaborat cu Calin Geambasu cativa ani cantand in trupa lui. A facut parte din trupa Merci Band ( Sebastian si Maximilian Muntean ) alaturi de care a scos o piesa compusa de Virgil Dulceanu ( compozitorul celor de la HiQ )

A mai colaborat cu Edward Maya, la piesa Mono in love, muzica si versuri compuse de ea, iar la radiourile din Spania a ajuns sa fie in heavy rotation. A mers in concerte cu promovarea pieanta,sei in India, Qatar, Punta Cana etc.
,,Vocea Romaniei mi-a adus cele mai multe beneficii si mi-a deschis orizontul iar colaborarea cu Loredana Groza a fost cel mai bun lucru care putea sa mi se intample,,

,,Am cunoscut si am avut de invatat de la cei mai buni oameni in domeniu.
Alaturi de Lucia am descoperit aceasta tehnica vocala revolutionara CVT ( Complete Vocal Technique ) care sper sa ajute si sa inspire cat mai multi oameni, asa cum m-a inspirat pe mine,,

Oana, nu numai ca este foarte rabdatoare si indulgenta dar, pe ascuns, lucrul cu copii ii place cel mai mult. Stie sa-i motiveze si sa-i faca fericiti de la inceput pana la sfarsitul lectiei iar copii asteapta cu nerabdare urmatoarea lectie.

,, Consider ca este foarte important ca tehnica sa fie folosita corect, sanatos si responsabil iar mediul in care se predau lectiile este foarte important. In lucrul cu cei mici acord atentie deosebita tehnicii dar si interpretatiei. De aceea, combin cantatul cu miscari legate de text pentru a fi sigura ca ei inteleg ceea ce canta,,

 

 

despre CVT

Oana Brutaru

La La La - Naughty Boy ft. Sam Smith

Vocea Romaniei - Sezonul 1

Time after time - Cindy Lauper

Vocea Romaniei - Sezonul 1

Proud Mary - Tina Turner