Zumba

După succesul avut de Zumba® Fitness în rândul adulților, acum a venit timpul copiilor să înceapă să iubească sportul prin programul Zumba® Kids.

ZumbaCopii supraponderali, care nu mai fac mişcare din cauza calculatorului, părinţi care nu se mai înţeleg cu proprii lor copii plictisiţi de ora de sport de la şcoală sunt doar câteva probleme ale
generaţiilor tinere. La toate aceste probleme există o singură soluţie: Zumba® Kids!

Prin coregrafii vesele şi jocuri pe muzică, Zumba® Kids a devenit programul preferat al copiilor. Părinţii adoră programul pentru că pe lângă latura sportivă, Zumba® Kids atinge şi latura ducațională: copiii învață multe lucruri despre mediu, animale, cuvinte în limbi
străine, adaptarea în cadrul unui grup. Toate acestea contribuie perfect la dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor.

Zumba® Kids este modul ideal de a orienta copilul spre o viață sănătoasă, o viaţă plină de mișcare și prieteni. Acest program dezvoltă coordonarea, echilibrul, memoria, creativitatea, disciplina. Fiind o activitate de grup, Zumba® Kids dezvoltă şi latura socială datorită muncii în echipă, adaptării la grup. Copiii adoră să dea muzica mai tare, să se miște și să se distreze cu prietenii lor!

Beneficii:
-creează o condiţie fizică excelentă
-foloseşte constant şi echilibrat toate grupele de muschi şi ajută la tonifierea musculara şi la o creştere şi modelare armonioasa a copilului
-se formează şi se stimulează funcţii importante implicate în dezvoltarea fizică a copilului :
-coordonarea
-forţa şi echilibrul
-flexibilitatea
-îmbunătăţeste concentrarea şi memoria
-dezvoltă “urechea muzicală”
-leadership
-dezvoltarea creativităţii
-încurajează socializarea şi prietenia
-îi ajută pe copii să devină responsabili, să se adapteze la grupuri şi să respecte reguli;
-îi invaţă să asculte şi să îşi ajute echipa la nevoie, să îi încurajeze, dar şi să fie competitivi
-elimină încordarea psihică, furia, detensioneaza şi calmează copilul
-respect
-îi învaţă să lucreze în echipă
-le dezvoltă stima de sine şi îi ajută să fie mai încrezători
-adăugarea elementelor educaţionale şi culturale în structura clasei
-pe lângă beneficiile fizice , psihologice şi educative pe care Zumba® Kids le are , nueste neglijat nici factorul de destindere şi bună dispoziţie – copiii se distrează şi se amuză , iar relaxarea vine la pachet – un aspect foarte important având în vedere programul şcolar încărcat pe care îl au copiii din ziua de azi !

Datorită antrenamentului eficient, dinamic și captivant, Zumba® Kids reprezintă cea mai sănătoasă joacă pentru copii!

Ultimele cercetări în domeniu efectuate de experţii americani ne arată că recomandă antrenamentele fizice, în special dansul ajută la creşterea performanţei şi a rezultatelor şcolare. În studiul condus de doctorul Rauner se arată că tinerii care au constituţie atletică, pentru că fac sport, tind să se descurce mai bine la rezolvarea problemelor de matematică.

De asemenea, elevii care fac efort fizic au rezultate bune şi la testele de citire, comparativ cu elevii care învaţă mult şi nu fac sport.

Rezultatele au fost publicate în Jurnalul American de Pediatrie şi arată că decizia de a renunţa la orele de educaţie fizică şi de sport la şcoală, în detrimentul orelor de ştiinţe, nu este tocmai eficientă. Din experimente s-au tras următoarele concluzii: copiii care fac efort fizic au de 2,4 ori mai multe şanse să treacă testele de matematică şi de 2,2 ori mai mari şanse să obţină calificative pozitive la testele de citire, comparativ cu elevii care nu fac sport.

Preturi:
Prima sedinta gratuita!

1 sedinta - 30 Lei
4 sedinte - 100 Lei
8 sedinte - 140 Lei
Abonamentele au o valabilitate de 1 luna de la data efectuarii primei sedinte