Chitara

Iti doresti sa canti la chitara?
Muziekschool Sleeuwijk10Dupa prima lectie, pe baza nivelului de pregatire, stabilim o strategie de studiu. Posibilitatile sunt diverse, de la notiuni de baza pana la tehnici complexe, pregatire profesionala sau dezvoltarea propriului stil. Lectiile pot fi individuale sau de grup.
Studiul chitarii dezvolta aptitudinile de compozitor dar te poate aduce si in situatia de a face parte dintr-o trupa sau de a-ti inregistra muzica. Daca nu stii ce instrument sa-ti cumperi, fie poti inchiria unul de la noi, fie te putem consilia in alegerea variantei care ti se potriveste cel mai bine.

Posibilităţile de lecţii de chitara sunt foarte diverse în: învăţarea / imbunatatirea modului de a te acompania pe baza de partitura (note) sau acorduri. Exista posibilitatea inregistrarii propriei lectii, pregatirea pentru un concert solo sau in grup, crearea propriului sunet / stil. Toate acestea se pot face pe baza lecţiei individuale sau duo.
Lecţiile sunt concrete si eficiente. Dupa scurt timp vei experimenta cu primele acorduri in compunerea primei melodii scrise de tine.
In timpul lectiilor de chitara se va acorda atentie expresiei muzicale, creativitatii si repertoriului. Daca esti incepator, o sa urmam structura unei/unor metode de pian bine selectate de catre profesorii nostri. Daca ai deja experienta, se va lucra in functie de nivel in asa fel incat sa inveti sa improvizezi sau chiar vei primi inspiratie pentru scrierea propriilor compozitii. Vei invata printre altele,note muzicale acordurile de baza, schema larga a acordurilor, simboluri, tehnica de folosire a degetelor, toate astea vor contribui la dezvoltarea propriului talent.

De asemenea, melodia lucrata se poate inregistra pe un CD. Pe langa pian se pot inregistra chiar si vocea, pian sau keyboard, basul, tobele, avand in felul asta o trupa completa.

Doresti sa canti la chitara, te poti inscrie acum In conditiile in care nu mai sunt locuri, vei fi trecut pe o lista de asteptare. Locurile vor fi date in functie de ordinea inscrierii.

Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 sau
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lectie gratis?

Open Dag Muziekschool Sleeuwijk25Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 0031 6425 36855

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.