Anisoara

Anişoara Balmuş - You and I. Eurovision Moldova 2011

LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Anisoara Balmus

Anisoara Balmus singing2Anisoara Balmus mic2Anisoara este absolventa a Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice , Facultatea Arta Instrumentala, Compozitie si Muzicologie, Specialitatea Canto Muzica Usoara si Jazz.

Dar Anisoara este si un bun jurnalist, urmand cursuri de Jurnalism la Centrul Media pentru Tineri. Experienta in domeniu a capatat in timpul colaborarii cu Radio Moldova, emisiunea ''Ora copiilor'' si ''Portativul fermecat''

Laureata a peste 50 de concursuri nationale si internationale unde a castigat numeroase premii si trofee iar de 2 ori a fost finalista a preselectiei nationale a concursului '' Eurovision Song Contest'' din Chisinau.

Anisoara este si o foarte buna cunoscatoare a doua limbi straine: engleza si rusa oferind lectii de tehnica vocala completa si in aceste limbi, ori de cate ori este necesar.

Are experienta in lucrul cu copiii, experienta acumulata la Centrul Republican pentru Copii si Tineret ARTICO din Chisinau, unde a lucrat ca profesor de canto al Studioului Artistic Class. 

Lucia despre Anisoara: Anisoara, mhhhh! O voce mare! Este o mare placere sa lucrez cu ea. Este foarte ambitioasa, stie ce vrea, foarte perseverenta in atingerea scopurilor si foarte adaptabila. Anisoara este un cameleon cand e vorba de genurile muzicale: folclor, disco, jazz, blues totul este posibil.

E fantastic cum lucreaza cu grupurile de copii!Anisoara Balmus class1

Anisoara Balmus kids1

 

 

 

 

Anisoara

Anişoara: Taraneasca,ista-i jocul

Anisoara

Anişoara: Daca dragostea mea

Anisoara

Anişoara Balmuş: Nu-mi ucide sufletul