LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Irena Grigoras

Sunt Irena si de mica am trait pentru muzica.Muzica-mi vorbește nu prin cuvinte, sentimente sau imagini, ci prin simțuri.Totul e o poveste când e vorba de muzică. Nu tehnică, note si schimbari de poziții. Doar povești. Și imagini. Și dor. Pentru că muzica e dor si drag.

Irena GrigorasDin pasiune, prin studiu, daruire si sacrificii,a devenit o cariera pentru mine ! Am absolvit Scoala Populara de Arte din Iasi, Colegiul National de Arta Octav Bancila din Iasi si Universitatea Nationala de Muzica. Am început să înțeleg cu adevărat ce-i cu muzica, abia la ceva vreme după ce am terminat facultatea. Să faci muzică e cel mai natural lucru din lume, la fel de firesc precum respiratul.Muzica în sine, nu e altceva decât dragoste și pasiune pură.
Sunt antrenor de voci la Atelierul de Voce si Muzica by Loredana

Studiul muzicii nu se incheie niciodata! Fara ore zilnice de canto si tehnica vocala nu as putea sa ma autodepasesc permanent!

Am avut bafta sa aflu de o noua tehnica vocala ( CVT) si de Lucia Ciubotaru cu care am inceput cursurile de perfectionare CVT, iar de aici totul a incepput sa prinda mai multa culoare.
Am reusit in timp ,dupa ore si ore de studiu, sa devin mai buna cu fiecare zi reusind mai apoi sa indrum si eu cu succes , in tainele acestei tehnici, pe elevii mei.
Impreuna cu ei fac o echipa, iar rezultatele nu intarzie sa apara! Respiram impreuna muzica.
Așa simt eu muzica:starea naturală prin care emoțiile prind formă și glas. Asta incerc sa le transmit elevilor mei: emotie, daruire si perfectiune!

MUZICA NU SALVEAZA VIETI, DAR CU SIGURANTA SALVEAZA SUFLETE!