Tobe

Iti doresti sa urmezi lectii de percutie / tobe?
tobe 1Dupa prima lectie, pe baza nivelului de pregatire, stabilim o strategie de studiu. Posibilitatile sunt diverse, de la notiuni de baza pana la tehnici complexe, pregatire profesionala sau dezvoltarea propriului stil. Lectiile pot fi individuale sau duet.
Studiul percutiei este cunoscut prin influenta benefica in dezvoltarea armonioasa, a capacitatii de gandire, memorare, incredere de sine, dezvolta aptitudinile de compozitor si nu in ultimul rand, te poate aduce si in situatia de a face parte dintr-o trupa sau de a-ti inregistra muzica. Daca nu stii ce instrument sa-ti cumperi, te putem indruma in alegerea variantei care ti se potriveste cel mai bine.

Posibilităţile de lecţii de tobe sunt foarte diverse în: învăţarea / imbunatatirea modului de a te acompania pe baza de partitura (note) sau acorduri. lectii de tobe     3Exista posibilitatea inregistrarii propriei lectii, pregatirea pentru un concert solo sau in grup, crearea propriului sunet / stil. Toate acestea se pot face pe baza lecţiei individuale sau duo.
Lecţiile sunt concrete si eficiente. Dupa scurt timp vei experimenta cu primele ritmuri.
In timpul lectiilor de tobe se va acorda atentie expresiei muzicale, creativitatii si repertoriului. lectii de tobe     4Daca esti incepator, se va vor lua in consideratie : introducerea setului de tobe, notiuni de teorie muzicala, diversitatea ritmurilor, diviziuni si subdiviziuni precum si tehnici specifice cantatului in trupa, formulele ritmice, sincope, acordaje, studiul premierului si a rudimentelor. Toate acestea in functie de genul muzical : pop, rock, jazz, blues, funk, soul etc. Daca ai deja experienta, se va lucra in functie de nivel in asa fel incat sa inveti sa improvizezi sau chiar vei primi inspiratie pentru scrierea propriilor compozitii. Vei invata printre altele, acordurile de baza, schema larga a acordurilor, simboluri, toate astea vor contribui la dezvoltarea propriului talent.lectii de tobe     9

De asemenea, melodia lucrata se poate inregistra pe un CD. Pe langa tobe se pot inregistra chiar si chitara, vocea, pian sau keyboard, basul, avand in felul asta o trupa completa.

Doresti sa canti la tobe, te poti inscrie acum In conditiile in care nu mai sunt locuri, vei fi trecut pe o lista de asteptare. Locurile vor fi date in functie de ordinea inscrierii.

Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 sau
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lectie gratis?

tobe 2Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 0031 6425 36855 logo atelierul de voce si muzicasau

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.