Preturi Atelierul de Voce

ATELIERULContractul anual este varianta cea mai avantajoasa pentru cei care isi doresc sa isi dezvolte aptitudinile in mod profesionist. El include 20 de sedinte de-a lungul unui an, din care doua lectii vor fi folosite pentru pregatirea unui concert care va fi sustinut de elevii scolii noastre la sfarsitul anului. Lectiile vor avea loc saptamanal, cu unul dintre profesorii nostri instruiti in tehnica vocala de catre Lucia Ciobotaru (singurul profesor autorizat de CVT din Romania).

Cel putin o data la doua luni, in perioada in care Lucia Ciobotaru va fi in tara pentru evaluari si workshop-uri, fiecare elev va putea sa se inscrie si la o lectie cu Lucia ( pentru 1 lectie cu Lucia se vor lua 2 lectii din abonamentul anual de 20 de lectii) programarile facandu-se din timp iar abonatii au prioritate. Deasemenea, abonatii au acces fara costuri suplimentare, la workshop-urile periodice pe care Atelierul de Voce si Muzica le va organiza.

atelieruldevocesimuzica9Urmatoarea varianta avantajoasa pe care scoala noastra o pune la dispozitie este pachetul de 10 sedinte si este ideala pentru cei care nu au posibilitatea sa participe saptamanal la cursuri dar vor sa isi planifice lectiile in functie de programul lor. Data si ora vor fi stabilite impreuna cu profesorul desemnat si pot fi anulate fara costuri cu 24 de ore inainte. La ultima lectie din abonamentul de 10 sedinte va fi data de Lucia, online sau in persoana.
Workshop CVT Luciai lachend 17VOCAL COACHING

Lectii individuale:
Pachet 5 sedinte: 600 Ron/50 min sau 400 Ron/30 min
Pachet 10 sedinte: 1100 Ron/50 min sau 700 Ron/30 min
Pachet 20 sedinte: 2.000 Ron/50 min - valibilitate 6 luni

ZangcoachLucia stoel 02VOCAL COACHING LUCIA (numai 50 de minute)
Lectie individuala: 270 Ron
Pachet 5 sedinte: 1300 Ron
Pachet 10 sedinte: 2500 Ron

Este posibil ca lectiile sa le urmezi si online pentru acelasi pret.

Workshop CVT active: 200 Ron
Workshop CVT pasive: 200 Ron
Curs CVT profesori / cantareti 10 seminarii: 400 Ron pe seminar