LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Ruxandra Macarescu

Ruxandra a studiat la Liceul de Arta din Constanta, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti-Pedagogie muzicala-studiu:voce si pian, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti-Master-Jazz/Muzica Usoara, Scoala de Televiziune si Film-sectia Editorial artistic si in 2013 Dorian's Art.

Ruxandra band1Ruxandra are peste 20 de ani de studiu al pianului clasic, experienta indelungata in presentarea de evenimente muzicale, recitaluri ca solist vocal, concerte  de muzica jazz si usoara si nu in ultimul rand experienta pedagogica, lucrand cu pasiune pentru indrumarea muzicala a copiilor in gradinite, scoli si grupuri muzicale.

Este foarte buna cunoscatoare a doua limbi de circulatie internationala- engleza si franceza-oferind lectii de pian si de tehnica vocala completa (CVT) in aceste limbi.

Lucia despre Ruxandra: Pe Ruxandra am cunoscut-o la Vocea Romaniei in 2013 si m-a fascinat inca de la inceput. Pura,deschisa, foarte muzicala si sensibila.Inspiratie suprema, ori de cate ori lucrez cu ea la tehnica vocala. Este un exemplu perfect pentru lucrul cu o voce care nu a folosit metal pana acum si care descopera ca de fapt poate face orice cu vocea: sunete fara metal, cu metal, efecte si asa mei departe. Cu Ruxandra pot sa trec foarte usor de la un gen muzical la un altul, indiferent daca este vorba de clasic sau rock. O voce foarte flexibila ca si personalitatea ei.

Ruxandra singing21Ruxandra band21

Ruxandra

 

Piano girl ✌️

Vocea Romaniei - Sezonul 3

Robbie Williams & Kylie Minoque - Kids