LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Denisa Balas - Cluj

Denisa Balas ClujDenisa Pop este partenera noastra din Cluj-Napoca, fondatoarea scolii de muzica “Pop Music School”

De mica am participat la numeroase concursuri si am fost membra a mai multor grupuri vocale, de la corul bisericii pana la grupul folcloric “Colindita” condus de artistii Marinela Zegrean-Istici si Constatin Istici din Gherla, judetul Cluj.

Mi-a placut dintotdeauna sa cant, sa fiu pe scena si sa-mi pregatesc fiecare moment artistic pana la cel mai mic detaliu.
In studentie, am cochetat cu teatrul, fiind 3 ani membra a trupei de umor “Brigada Bum” , cu jurnalismul, pe care l-am practicat in emisiunea locala “Raba Niuz”, unde am avut rubrica de “Horoscop” si “Sfaturile Bunicii” si chiar cu domeniul economic, fiind absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Dupa toate aceste etape, m-am reintors la muzica, marea mea pasiune. Cant la evenimente si la petreceri private si imi place foarte mult ceea ce fac, desi uneri oboseala isi spune cuvantul. Din exterior, totul pare glamorous, dar la fel ca in orice alta meserie, este nevoie de mDenisa Balasulta munca, mult exercitiu.

De aceea, am cautat pe cineva care sa ma ajute sa ma perfectionez si dupa lungi cautari, am ajuns la Lucia, un vocal coach extraordinar, o persoana deschisa si foarte placuta, care te face sa te simti confortabil, chiar daca o cunosti de zece minute, genul de om care iti da un impuls fantastic.
Dupa cateva sedinte cu Lucia, am capatat multa incredere in mine ca om si ca artist, de aceea m-am hotarat ca vreau sa devin vocal coach si partenera Atelierului de Voce. Dupa ce am luat aceasta decizie, am inceput si cursurile Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, sectia Pedagogie.

De un an de zile antrenez voci in Cluj si am parte de o satisfactie enorma, in momentul in care vad ca solutiile pe care le ofer ii ajuta pe cei din fata mea, le da acea incredere si siguranta, pe care am cautat-o si eu ani de zile.
Asta face muzica, iti da incredere, te vindeca, te face sa vibrezi, asa cum spunea Billy Joel intr-un interviu: “I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music.”

Date contact:

Denisa Pop- 0754377818
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pagina de facebook (scoala de muzica)
Pagina de facebook (artist)
Site : https://popmusicschool.wixsite.com/canto