Raluca Diaconu

Raluca Diaconu - Hai la hora mare

LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Raluca Diaconu

Raluca Diaconu (Burcea) este interpretă de muzică populară, originară din Prahova. Abosolventă a Facultății de Pedagogie muzicală, din 2008 este profesor îndrumător la Centrul Cultural Izvoarele din Prahova, iar din 2014 - prezentatoarea emisiunii Ceasuri de folclor, la Favorit Tv. Singura emisiune difuzată în direct la Favorit Tv!
De-a lungul anilor, a obținut premii frumoase la Festivalurile de folclor, a cântat pe scenă alături de renumite orchestre de muzică populară precum Orchestra Fraților Advahov, Orchestra Doina Argesului, Orchestra de muzica populară Radio, Orchestra Ciocârlia.
Îndrumarea muzicală oferită copiilor din Prahova i-a adus de asemenea satisfacții importante, o bună parte dintre elevii săi au fost admiși la colegiile de muzică din țară, dintre care câțiva la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București (Theo Rose, Bianca Zârnă).

Lucia despre Raluca: Raluca este plina de energie si are o voce pe care o asculti si o tot asculti cu mare placere! Raluca compune melodii de folclor pe care le canta cu atata pasiune. Ma bucur ca faci parte din echipa noastra!
Raluca Burcea

Raluca Diaconu

Raluca- Asta-i ceas de sărbătoare

Raluca & Theo Rose - Sângele apă nu se face