Lectii de pian

Vrei sa urmezi si lectii de pian?
lectii de pian 5piano lori  simonaPosibilităţile de lecţii de pian sunt foarte diverse în: învăţarea / imbunatatirea modului de a te acompania pe baza de partitura (note) sau acorduri. Exista posibilitatea inregistrarii propriei lectii, pregatirea pentru un concert solo sau in grup, crearea propriului sunet / stil. scoala altfel 4Toate acestea se pot face pe baza lecţiei individuale sau duo.

Lecţiile sunt concrete si eficiente. Dupa scurt timp vei experimenta cu primele acorduri in compunerea primei melodii scrise de tine.

In timpul lectiilor de pian se va acorda atentie expresiei muzicale, creativitatii si repertoriului. Daca esti incepator, o sa urmam structura unei/unor metode de pian bine selectate de catre profesorii nostri. Daca ai deja experienta, se va lucra in functie de nivel in asa fel incat sa inveti sa improvizezi sau chiar vei primi inspiratie pentru scrierea propriilor compozitii. Vei invata printre altele, acordurile de baza, schema larga a acordurilor, simboluri, tehnica de folosire a degetelor, toate astea vor contribui la dezvoltarea propriului talent.

De asemenea, melodia lucrata se poate inregistra pe un CD. Pe langa pian se pot inregistra chiar si vocea, chitara, basul, tobele, avand in felul asta o trupa completa.

Doresti sa canti la pian, te poti inscrie acum In conditiile in care nu mai sunt locuri, vei fi trecut pe o lista de asteptare. Locurile vor fi date in functie de ordinea inscrierii.

Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 sau
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.lectti de pian 3

Lectie gratis?

lectii de pian 1Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 0031 6425 36855 logo atelierul de voce si muzicasau

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.