LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Andreea Hodineant - Timisoara

Andreea Hodineant aka Altheya - in cadrul artistic, este partenerul nostru din Timisoara, co-fondator Artonic Productions si Atelierul de Voce by Altheya (AVA).Andreea Hodineant

Ca artista si songwriter, lucreaza la primul album, marcand trecerea prin mai multe nise din muzica pop, din care 4 piese deja lansate. Scrie si compune piese pentru alti artisti, pe unii dintre ei ii si antreneaza vocal, iar in timpul liber se alatura altor proiecte culturale din oras.

“Am trecut prin multe stiluri muzicale de-a lungul anilor, cantand de mica, de la folclor si muzica de petrecere, slagare romanesti si evergreen-uri internationale si pana la jazz, rock si muzica pop.
Am adunat in toti acesti ani in care am performat si studiat diversele genuri, o gramada de experienta si inspiratie, dar si multe intrebari.
Asadar, din dorinta de a intelege si de a experimenta genuri atat de diferite, am inceput sa caut raspunsuri prin diverse metode, lucrand cu diferiti oameni din industrie internationali si locali.

Drumul m-a purtat prin multe locuri, insa in final, in timpul unei calatorii in Danemarca, am descoperit Tehnica Vocala Completa, metoda care mai apoi, mi-a schimbat total viata ca artist si ca profesor.
Faptul ca este in continua dezvoltare si are ca baza studii medicale si acustice, sunt doar cateva din motivele care m-au convins ca este alegerea cea mai buna pentru mine.
Revenind in tara, am aflat ca am oportunitatea sa aflu mai multe din tainele acestei tehnici chiar in Romania, prin Lucia Ciobotaru, un mentor extraordinar, pe care il cautam de mult timp.

Andreea Hodineant si Lucia 1Cred ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult, devine imposibil sa nu se implineasca.
Si astfel mi-am gasit toate raspunsurile nu doar ca artist, ci si ca profesor, alegand sa aduc tehnica si in Timisoara, alaturandu-ma echipei de profesori si parteneri din tara, antrenati si certificati de catre Lucia in CVT.

Asa a luat nastere Atelierul de Voce by Altheya (AVA), locatia din Timisoara, unde artistii se pot bucura de aceasta tehnica, dar si de pachetele ce includ si servicii de studio, pian sau productie muzicala.
Totul, pentru o dezvoltare artistica cat mai completa.

www.altheya.ro/ava
0765718667

Lucia despre Andreea: Sincera, deschisa, autentica, si o voce cu potential enorm. De la prima intalnire cu Andreea am simtit sinergie. Este mare placere sa lucrez cu tine!