LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Simina Stanciu - Pitesti

Simina Stanciu“Omul este produsul gandurilor lui ; el devine ceea ce gandeste.”

Biografie
M-am nascut in Pitesti, judetul Arges ,intr-o familie care iubeste muzica. Am urmat o scoala normala, nu cu profil de muzica ,insa de mica am fost inscrisa de mama si la Scoala Populara de Arte, sectia canto.

Prima mea dragoste a fost muzica usoara romaneasca cu care am castigat numeroase premii printre care si un trofeu (Festivalul International Muzical Curierul zilei 2008). La acelasi festival am participat si la sectia muzica populara, unde am impresionat juriul si publicul cu o doina si am obtinut si premiul I.

Aceste reusite mi-au intarit caracterul si m-au pregatit pentru cariera mea in muzica. Dupa ce am terminat liceul, am decis sa ma axez exclusiv pe a canta si m-am inscris la facultatea de muzica, sectia pedagogie muzicala.

De cand am implinit 18 ani, am primit acordul parintilor de a canta intr-o formatie pentru nunti si petreceri.Acum, dupa cativa ani de experienta, am un repertoriu foarte bogat in muzica populara si muzica de petrecere.

Insa n-am uitat nici de prima mea dragoste, muzica usoara, cu care incep de fiecare data un eveniment. Imi doresc sa va incant cu melodiile mele si cu ajutorul dvs, publicului, sa pot ajunge ceea ce de mica mi-am dorit, ARTIST.

Trofeul la festivalul Curierul Muzical, 2008, Pitesti