LECTIA INTRODUCTIVA GRATUITA

Esti curios? Vino, intra in joc!
Iti place? Esti in echipa!


joaca-te cu noi si tu decizi daca ramai.

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

logo atelierul de voce si muzica

 

 

 

 

Lectii individuale

Lectii individuale, reprezinta un mod excelent de a experimenta Tehnica Vocala Completa si cum CVT te va ajuta mai departe in modul de a canta.lectii CVT individuale   02

Cum decurg lectiile individuale la noi?
Fara exercitii plictisitoare si fara sfarsit..... dar vei incepe direct sa canti, sa canti foarte mult!

Desigur, exercitiile pot sa ajute dar un cantec inseamna combinatia mai multor factori si aceasta combinatie nu o poti obtine intr-un singur fel de a exersa. Melodia pe care ai ales-o va determina felul in care vei canta si directia in care-ti doresti sa mergi.

Lectia va incepe cu melodia aleasa de tine si vei primi solutii in functie de felul in care tu iti doresti sa te exprimi si impreuna vom avea rezultatul dorit. Este doar o chestiune de a da si primi. Studentul cere si profesorul da solutiii. Gustul si interpretatia profesorului sunt tabu.

Profesorii de la Atelierul de Voce din Bucuresti, inclusif partenerii/profesorii nostri din orasele tarii, sunt pregatiti si updatati continuu  CVT de catre Lucia.

Metoda vocala este foarte simpla, cu solutii concrete pentru toti cei interesati in voce, indiferent de nivel. La noi vocea ta este pusa central si iti vei depasi limitele! Vei descoperi adevaratul tu si posibilitatile vaste in folosirea acestui instrument miraculos pe care-l avem toti. Afonie nu exista ci doar o intonatie gresita!

Pret
Alegerea pachetului de lectii pe care vrei sa le urmezi, variaza si exista si varianta cu reducere in conditiile in care vei lua mai multe lectii.
Lectia de introductie oferita de profesorii nostri este gratis*
(*exceptie facand lectia de introductie oferita de Lucia).
Pentru pret apasa aici: lista de preturi