Vioara

Iti doresti sa canti la vioara?
monica goicea vioara01Vioara este un instrument ( regina instrumentelor) care nu numai ca arata foarte bine dar sunetul produs este fantastic . Nu degeaba este numita si ,, regina instrumentelor,, Combinand placerea cu consecventa si ambitia, vei ajunge foarte departe .
Lectiile se adreseaza atat celor incepatori ( pentru copii cu varsta de peste 5 ani) dar si celor cu nivel mediu si nivel avansat .

Dupa prima lectie,care va fi gratis si fara obligatii, pe baza nivelului de pregatire, stabilim o strategie de studiu. Posibilitatile sunt diverse, de la notiuni de baza pana la tehnici complexe, pregatire profesionala sau dezvoltarea propriului stil. Lectiile pot fi individuale sau duet.
Studiul viorii dezvolta aptitudinile de compozitor dar te poate aduce si in situatia de a face parte dintr-o trupa sau de a-ti inregistra muzica. Daca nu stii ce instrument sa-ti cumperi, fie poti inchiria unul de la noi, fie te putem consilia in alegerea variantei care ti se potriveste cel mai bine.lectii de vioara 4

Posibilităţile de lecţii de vioara sunt foarte diverse în: învăţarea / imbunatatirea modului de a te acompania pe baza de partitura (note) sau acorduri. Exista posibilitatea inregistrarii propriei lectii, pregatirea pentru un concert solo sau in grup, crearea propriului sunet / stil. scoala altfel 3Toate acestea se pot face pe baza lecţiei individuale sau duo.In timpul lectiilorin functie de nivel cursistii vor invata corzile libere, primele pozitii, citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, cantarea pe corzi duble dar st tehnici pentru arcus.

Lecţiile sunt concrete, eficiente si foarte placute pentru ca aceste instrument complex sa devina inteligibil si cat mai iubit . Dupa scurt timp vei putea canta melodii simple si familiare.
lectii de vioara 3Pentru cei cu nivel mediu se va continua studiul referitor la pozitie, acuratetea sunetului, cantarea pe corzi duble, game,etc.
Pentru cei cu nivel avansat se vor aprofunda tehnica si interpretarea modului de a canta la vioara.

In timpul lectiilor de vioara se va acorda atentie expresiei muzicale, creativitatii si repertoriului. De asemenea, melodia lucrata se poate inregistra pe un CD. lectii de vioara 9Pe langa vioara se pot inregistra chiar si vocea, chitara,pian sau keyboard, basul, tobele, avand in felul asta o trupa completa.

Doresti sa canti la vioara, te poti inscrie acum In conditiile in care nu mai sunt locuri, vei fi trecut pe o lista de asteptare. Locurile vor fi date in functie de ordinea inscrierii.

Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 sau
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lectie gratis?

Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 0031 6425 36855 logo atelierul de voce si muzicasau

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.